BMW 3 serie velgen

      Geen reacties op BMW 3 serie velgen

In deze tekst aandacht voor de BMW 3 serie velgen. Het gaat dan om de lichtmetalen velgen. Naast mooi om te zien zijn de velgen iets lichter van gewicht dan stalen velgen waardoor de BMW iets zuiniger is en wat vlotter door de bocht kan. Lichtmetalen velgen geven altijd een BMW een wat sportiever uiterlijk dan stalen velgen. Reden te meer om te stellen dat wieldoppen passé zijn. Gelijk mooie afgewerkte velgen onder de BMW 3 serie, gemaakt van een legering wat aluminium bevat, en je bent in één keer klaar. Omdat smaken verschillen is er een heel assortiment met velgen.

Frisse kleur van de auto, donkergekleurde velgen eronder?

Het zal wel mooi zijn, donkergekleurde BMW 3 serie velgen als de carrosserie een lichte kleur heeft. Bijvoorbeeld de F45 met vijf van die opengewerkte spaken. De BMW is dan gelijk een sportmodel. Als de carrosserie een donkere kleur heeft, dan zijn juist de metaalkleurige velgen mooi, en daarin is een flink assortiment. Online staan afbeeldingen van de BMW 3 serie velgen, aldaar moet iets te vinden zijn wat bij de auto past. Lichtmetalen velgen hebben trouwens veel meer voordelen dan mooi. De banden en remmen hebben bij lichtmetalen velgen een betere koeling dan bij stalen velgen. De BMW is dus in veel opzichten duurzamer.

Duitse degelijkheid ten top en tot in ieder detail

Door alle voordelen horen lichtmetalen velgen onder een BMW. BMW 3 serie velgen maken de BMW tot die echte Duitse degelijke auto. Een bijkomstigheid is dat de moderne lichtmetalen velgen mooi blijven. Omdat de velgen een oppervlakte behandeling hebben ondergaan zijn die bestand tegen pekel e.d. Winterbanden rond een stalen velg en de gewone banden rond een lichtmetalen velg is daarom iets van vroeger, gelijk afwerking met wieldoppen iets van vroeger is. Met lichtmetalen velgen onder de BMW van de 3 serie is het een BMW zoals BMW behoort te zijn. Degelijk, sportief, en mooi om te zien.