De aantrekkelijke voorwaarden van een rolsteiger met aanhanger

Rolsteiger met aanhanger

Dus je moet op vijf meter hoogte een balk schilderen, op drie meter hoogte herstelwerkzaamheden verrichten of op 10 meter hoogte de kwaliteit van een balkon of dak inspecteren. Dan is een steiger de ideale oplossing. Deze stevige metalen constructies zorgen ervoor dat jij met een veilig gevoel kunt werken. Een aanhanger om je steiger in te vervoeren heeft als voordeel dat je de steiger gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen zonder deze te beschadigen.

Gratis verzending

Rolsteiger met aanhanger

Als je nu een rolsteiger met aanhanger bestelde kan deze gratis worden bezorgd op adressen binnen Nederlands en België. Als je niet tevreden bent met de steiger of met de aanhanger of beiden, dan kunnen ze binnen drie maanden geretourneerd worden. Bij de steiger/aanhanger combinatie krijg je instructievideo’s waarin wordt uitgelegd hoe je de optimale steiger in elkaar zet. Alles soorten steigers en aanhangers zijn vanuit voorraad leverbaar en kunnen daarom binnen één werkdag worden verzonden. Let bij het bestellen van een aanhanger erop dat hij gecertificeerd is. Zo voorkom je ongelukken en weet je zeker dat je met veilig materiaal werkt.

Klantenbeoordelingen

Van de duizenden klanten die al hebben gekozen voor een rolsteiger met aanhanger is zeker de helft redelijk positief. De flexibiliteit, mobiliteit, efficiëntie en het gemak van gebruik maken voor alle werkzaamheden waarvoor je in de hoogte moet een fluitje van een cent.