Dik tevreden met houten tuinhuis

Ik ben kunstenaar en ik maak beelden. Dit beroep oefende ik altijd in mijn keuken uit. Nu mijn kinderen wat ouder zijn en ook op wisselende momenten vrij zijn, werd het steeds lastiger om rustig te werken. En dat is wel belangrijk voor mijn werk. Ik krijg opdrachten uit het bedrijfsleven waar ik veel geld voor ontvang. Dan vind ik het ook normaal dat ik hier met volle concentratie aan kan werken. Het leek mij wel een goed idee om een tuinhuis aan te schaffen waar ik in kon werken. Na een zoektocht op internet kwam ik hier terecht. Hier vond ik meteen wat ik zocht; een sterk houten tuinhuis, maar wel scherp geprijsd. Mooie, overzichtelijke website trouwens. Voldoende informatie over de producten en prima afbeeldingen. Ik bestelde mijn houten tuinhuis dezelfde avond nog. Dat was binnen een paar minuten voor elkaar.

Lekker werken

Het werkt heerlijk in mijn tuinhuis. Het is er stil. Ik kan mijn energie en tijd nu volledig richten op mijn kunstwerken. En dat zie ik ook terug in de resultaten. Mijn beelden worden steeds mooier. Ik heb nog nooit zoveel opdrachten binnen gekregen als de laatste tijd. Wat dat betreft was het ook een prima investering. Dik tevreden over deze website en dit bedrijf!