Goed kunnen slapen begint in je bed

Euhm. Ja. Dat leek ons eigenlijk ook wel logisch. Maar we bedoelen natuurlijk de keuze van je uiteindelijke bed. En die is tegenwoordig zo divers, dat we het je niet kwalijk kunnen nemen wanneer je de weg een beetje kwijtraakt tussen al die uiteenlopende opties. Daarom hebben we besloten je een beetje op weg te helpen.

Bed met ledikant

Het bed in de vorm zoals iedereen hem kent. Hoewel er natuurlijk zat verschillen zijn; de een heeft een hoofd- en/of voetensteun, de ander wordt op dat gebied juist ‘kaal’ aangeleverd. Hoe dan ook bestaat de omtrek van je bed uit hout, staal of kunststof en een verende bodem. Daar komt weer een matras bovenop en vervolgens de rest van je dekens en dergelijke. Het mooie aan zo’n bedombouw is dat je deze in alle mogelijke maten kunt kopen of bestellen. Dat is wel belangrijk, aangezien jouw lichaamslengte er perfect over moet worden kunnen verdeeld!

Waterbed

Wist je dat het waterbed al sinds het begin van de negentiende eeuw bestaat? En vandaag de dag is het nog steeds erg populair. Er zijn wel verschillende varianten van die ieder hun eigen mate van stevigheid hebben, zodat je zeker weten een model kiest dat perfect bij de eisen en wensen van je lichaam past. Je wilt immers wel profiteren van een perfecte ondersteuning tijdens het slapen!

Boxspring

Immens populair in de afgelopen jaren is de zogeheten boxspring. Maar eigenlijk is dit een verkeerde benaming, aangezien je hier al meteen aan het totaalplaatje denkt. De boxspring zelf is slechts het frame, dat dan weer uit verschillende andere lagen bestaat. Hoe het ook zij, je kunt een Schramm boxspring helemaal naar wens samenstellen. En dat geldt natuurlijk ook voor andere merken.

Slaap zacht alvast!