Haal de zon in huis met een sunshower van Bodyfit

Een sunshower is steeds vaker terug te zien in het douchegedeelte van de badkamer. Je haalt hiermee alle voordelen die de zon je te bieden heeft in huis. Door de perfecte dosis UV-licht die af wordt gegeven, maakt je lichaam vitamine D aan. Dit stimuleert sterkere botten en het verhoogt je weerstand. Vooral tijdens de koudste dagen van het jaar kan een sunshower van Bodyfit een perfecte uitkomst bieden. Naast dat je het hele jaar door een gezonde bruine kleur hebt, voel je je ook nog eens vele malen fitter. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait, nietwaar?

sunshower

Je hebt bij Bodyfit de keuze uit verschillende types

Wist je dat er vandaag de dag verschillende types op de markt te verkrijgen zijn? Zo heb je bij Bodyfit de keuze uit type Deluxe, Combi, Pure XL, Pure, Solo en Duo. Het merkt wordt al jaren geadviseerd door dermatologen en is hierdoor uiterst veilig in gebruik. Let er wel op dat een sessie van 10 minuten per dag meer dan voldoende is om de voordelen van het UV-licht te kunnen ervaren.

Laat je adviseren door een van de specialisten van Bodyfit en breng een bezoek aan de showroom

sunshower

Het is natuurlijk meer dan begrijpelijk dat je je eerst verder wilt gaan verdiepen in het product, voordat je besluit deze aan te schaffen voor je badkamer. Een van de specialisten van Bodyfit gaan graag samen met je om tafel zitten en kunnen je alles vertellen over ieder type. Je kunt een bezoek brengen aan de showroom in Zeewolde. Op maandag ben je van harte welkom tussen 13.30 – 17.00, op dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 – 17.00 en op zaterdag tussen 10.00 – 15.00.