Led vloerlampen

      Geen reacties op Led vloerlampen

Veel mensen denken, ik zet in die hoek een lampje en daar nog een, en klaar is Kees! Lamplicht is echter best wel belangrijk om de juiste sfeer te creëren. Licht heb je nodig in de wintermaanden om het gezellig te maken. Maar licht is ook nodig om bij te eten, te lezen of te knutselen. Zonder licht kun je niks…

Verlichting moet dus zorgvuldig worden gekozen om aan te sluiten bij je interieur. Led vloerlampen kopen zijn bij uitstek geschikt om naast je zitplek te plaatsen. Een vloerlamp kan worden gebruikt om de sfeer te verhogen (dimbaar) of om op een lekkere plek een boek te lezen.

Vintage lampen

Ben je op zoek naar vintage spulletjes dan is de vloerlamp Woody roest-hout een geweldige keus. De uitstraling van een vintage model, maar wel met de modernste snufjes. Deze lamp kan worden voorzien van toepasbare led verlichtingslampen. Deze blikvanger is een onderdeel van de Woody collectie die lamponline.nl., in het assortiment heeft. De spots in deze lamp zijn kantelbaar en in alle richtingen draaibaar. Prettig om op één bepaalde plek een goed stuk verlichting te realiseren. De lamp kan simpel worden gedimd door op de schakelaar te drukken. Een perfecte vloerlamp voor elk interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *