Loungebank op maat

      Geen reacties op Loungebank op maat

Bent u op zoek naar een loungebank voor in uw tuin maar kunt u net niet de juiste afmetingen vinden? Dan raad ik u aan om eens een kijkje te nemen bij DutchRivièra. Hier worden loungebanken op maat voor u gemaakt. Naast de loungebanken kunt u bij DutchRivièra ook terecht voor mooie en comfortabele loungekussens. U krijgt ook bij deze kussen de keuze tussen de kleur en het materiaal. De loungebanken en loungekussen zijn geheel klimaatbestendig. U hoeft u dus geen zorgen te maken waar u de bank in de herfst en winter moet laten. De bank is bestendig tegen alle weersomstandigheden en kan dus het gehele jaar buiten staan. 

Prachtige loungebank op maat

Sinds kort heb ik een nieuw terras in mijn tuin. Echter ontbrak er nog een ding, een loungebank. Samen met mijn vriendin ben ik velen winkels afgegaan voor de perfecte loungebank, dit helaas zonder succes. Toen ik hoorde over dat je bij DutchRivièra zelf je loungebank kan samenstellen werd ik direct enthousiast. Samen met een medewerker heb ik alle mogelijkheden besproken en zijn we tot een definitief ontwerp gekomen. De bank werd na twee weken al geleverd en paste precies op mijn nieuwe terras. 

Ik ben erg blij en tevreden over de producten en service die DutchRivièra levert en raad u ook aan om eens een kijkje te nemen op de website