Meubel madness

Wat zet je toch in je nieuwe huis? Welke stijl is nou het mooist? Een huis inrichten is een zware klus, die door veel mensen onderschat wordt. Inspiratie opdoen kan zeer overweldigend zijn. Het belangrijkste is dat je huis een plek wordt om tot rust te komen, waar je je kunt terugtrekken van de wereld en even op adem kunt komen.

Laat je je niet afschrikken door wat je allemaal voor stijlen tegenkomt tijdens je zoektocht! Het duurt misschien even voordat je je eigen stijl ontdekt hebt. Zodra je weet wat je mooi vindt, kun je je zoektocht specificeren en meer gedetailleerd zoeken naar een inrichting die bij jou past.

Ik heb het!

Je hebt je stijl gevonden! Houd je van een warme houtlook? Dan kun je nu gericht zoeken naar warme kleuren en fraaie houten meubels. Pas hier je vloer en muren bij aan en je kunt gerust thuiskomen. Ben je meer van een industriële look? Verwelkom de stalen deuren en stenen muren!

Gericht meubels zoeken is een flinke klus, maar zodra je weet wat je wilt kun je snel dingen afstrepen. Heb je moeite met meubels vinden waar je echt verliefd op bent? Misschien kun je dan denken aan zelf meubels maken! Geen paniek, zelfs voor de amateur klussers zijn bepaalde projecten prima haalbaar! Een houten krukje maken is helemaal niet zo lastig, evenals een beton cire tv meubel maken! Op internet zijn veel tutorials te vinden, en bij de juiste webshop zal je zelfs een workshop kunnen volgen om de technieken snel onder de knie te krijgen.

Handen uit de mouwen

Om een voorbeeld te nemen, is beton ciré een eenvoudig materiaal om mee te werken. Zorg ervoor dat je een frame hebt waar je het beton ciré op aanbrengt, dit kan van bijna elk materiaal gemaakt zijn. Met een spatel breng je het beton aan en laat dit 24 uitharden. Vergeet de coating niet, en klaar is je meubel! Een beton cire tv meubel makenis prima te doen, en de voldoening is nog nooit zo groot geweest.