Omlijst lange spiegel

De lange spiegel voegt een designelement toe aan elke ruimte en is tegelijkertijd functioneel. Je heeft er minimaal één nodig in uw appartement, maar twee of meer heeft de voorkeur, afhankelijk van het aantal kamers en gangen dat je heeft. Als je je afvraagt ​​of je iets moet kopen of een spiegel moet verwijderen die er was toen je er introk, overweeg dan de vorm en functie van een lange spiegel.

Koop met het oog op design een lange spiegel met lijst voor elke slaapkamer. De juiste lijst voegt stijl toe aan een kamer, waardoor deze er eleganter uitziet. Hang hem aan de muur of aan de deur, door hem goed te centreren. Een spiegel die niet in het midden hangt, kan je en anderen die ernaar kijken irriteren. Er zijn veel unieke lijsten om uit te kiezen, zoals metaal, hout en staal, en ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Sommige frames hebben een ingewikkeld ontwerp en kunnen de uitstraling van een kamer aanzienlijk verbeteren.

Creëer meer ruimte

Een lange spiegel kan meer diepte aan een kamer geven, waardoor de kamer groter lijkt dan hij in werkelijkheid is. Dit is een leuke ontwerptruc om te proberen als je in een klein appartement woont. Als je slaapkamer klein aanvoelt, ‘open’ dan de ruimte met een lange spiegel. Hoe groter de spiegel is (de breedte), hoe beter. Een grote lange spiegel is genoeg voor één kamer, dus overdrijf het niet op de spiegels.

Trainingen

Een functie van een lange-spiegel die vaak over het hoofd wordt gezien, is het vermogen om jezelf te zien tijdens het sporten. Vorm en positionering zijn belangrijk als je traint, fietst, aan de buikspieren werkt, gewichtheft of een aantal andere oefeningen doet. Als je jezelf niet kunt zien, weet je niet of je de juiste vorm hebt. Het vermogen om jezelf te zien, stelt je ook in staat je trainingen te verbeteren en eventuele fouten die je maakt te herstellen. Plaats een lange spiegel waar je uw trainingen doet, en je zou betere resultaten moeten zien.