Opvallende sweaters voor outdoor-fans

Woolrich begon meer dan 180 jaar geleden als producent van wollen dekens. In de jaren die volgden ging Woolrich steeds meer richten op de productie van jassen met dezelfde kwaliteiten als hun wollen dekens. Decennialang waren deze jassen erg populair en ook tegenwoordig kun je als outdoor-fan niet om de jassen van het merk heen. In de afgelopen jaren is Woolrich hun collectie echter nog meer aan het uitbreiden. Met de productie van sweaters en shirts zullen zij nog meer mensen aan zich weten te binden.

Warme sweaters met een vintage look

Zoals je van Woolrich mag verwachten is ook de Woolrich sweater van erg goede kwaliteit. Aan de binnenkant vind je een heerlijk zachte fleece stof, waardoor de sweaters ook direct heerlijk warm aanvoelen. Door de slim fit pasvorm sluit de trui perfect aan op je lichaam, waardoor het nog warmer aanvoelt. Uiteraard is er niet alleen de kwaliteiten van de sweater gedacht, maar is er ook genoeg aandacht besteed aan het uiterlijk. Woolrich wil graag een vintage uitstraling creëren. Dat doen ze onder andere door de naam van het merk in een 3D print op de voorkant van de trui te zetten. Maar er zijn ook genoeg andere designs te vinden. Zo is er altijd wel een trui die perfect in jouw kledingkast past.

Maak de perfecte combinatie

Als je al fan bent van een jas van Woolrich is het zeker aan te raden om ook een Woolrich sweater aan te schaffen. Zo geniet je nog meer van het hoge draagcomfort van het merk. Combineer de perfecte sweater met een heerlijk warme jas en jij kunt elke weersomstandigheid aan. Regen, storm en sneeuw zijn voor jou allemaal geen enkel probleem meer. Laat je niet tegenhouden door kou of nattigheid, maar vertrouw op jouw kleding en geniet!