Raamfolie in verschillende ontwerpen

Raamfolie

Wil jij meer privacy in je huis? Dan kun je kijken voor raamfolie in verschillende ontwerpen. Raamfolie is erg handig wanneer je bijvoorbeeld in de binnenstad woont. Wanneer je raamfolie wilt bestellen, kun je kijken voor verschillende ontwerpen. Hier heb je dan ook een ruime keus uit het assortiment. Wanneer je raamfolie wilt bestellen, dien je de juiste maten van de ramen te hebben. Zo hoef je later niet meer te knippen in de raamfolie.

Raamfolie

De raamfolie bestellen 

Wanneer je een leuk bestaand ontwerp hebt gekozen, kun je de raamfolie bestellen. Vaak is de raamfolie er al na drie dagen. Dit is erg handig want je kunt dan zo snel mogelijk genieten van de raamfolie en je privacy. Als je de bestaande ontwerpen niet fijn vind, dan kan je ook kijken voor raamfolie die je zelf kunt ontwerpen. Je kunt bij verschillende sites terecht om zelf de raamfolie te ontwerpen. Dit is dan ook erg handig wanneer je zelf een ontwerp wilt maken. 

Het aanbrengen van de raamfolie 

Wanneer je de raamfolie binnen hebt gekregen met de post, dan kan je beginnen met het aanbrengen van de raamfolie. Voordat je de raamfolie aanbrengt is het verstandig om de ramen eerst goed te lappen. Hierdoor blijft er geen vuil achter. Wanneer je de ramen goed schoon hebt, kun je de ramen beplakken met de raamfolie. Als de raamfolie er op zit, is het wel verstandig om er nog een keer overheen te strijken. Dit voorkomt dat je luchtbellen in de raamfolie krijgt.