Top boots dames voor de herfst

Als de herfst begint, kan het lastig zijn om te weten wat je kunt verwachten. De ene dag komt de zon door en de andere dag komt de regen. Dit kan het kiezen van het juiste schoeisel een beetje een mijnenveld maken! Bovendien brengt een nieuw seizoen spannende nieuwe trends met zich mee. Als het volgen van mode jouw ding is, wil je niet de boots van vorig jaar pakken zonder de boots trends voor herfst te bekijken. Vraag je niet steeds af welke boots je in de herfst moet dragen, lees verder om erachter te komen wat er uit is, wat erin zit en waar je moet beginnen!

Trends voor schoenen en laarzen herfst, Vrijetijdskleding

Alledaagse benodigdheden kunnen worden bijgewerkt door aandacht te besteden aan details. Hier zijn de nieuwste trends die je de hele dag kunt dragen.

  • Dierenprint – Herfst staat in het teken van dierlijke stijlen. Of je nu kiest voor luipaard-, zebra- of krokodillenprints op je schoenen, je bent trendy.
  • Western – de stijl van dit seizoen heeft een westerse vibe. Je hoeft niet te kiezen voor een volledige cowboy boots om het af te maken, ga op zoek naar stijlen met stiksels, kwastjes of zware gespen om de trend op een echt draagbare manier te integreren.
  • Vierkante tenen – gooi puntige of ronde tenen weg en kies deze herfst voor een vierkante stijl.
  • Chunky sneakers – als je onze post over het dragen van damessneakers in 2018 hebt gelezen , weet je dat de chunky look in is. Zolen zijn groter en een gevoel van nostalgie uit de jaren 90 komt door in de meest modieuze stijlen. Sneakers zijn groot nieuws en ze zijn geweldig voor de herfst. Ze zijn comfortabel en bieden je bescherming tegen het koudere, vochtigere weer dat de herfst met zich meebrengt.