Vier je bruiloft buiten met deze tips

      Geen reacties op Vier je bruiloft buiten met deze tips
bruiloft buiten tips

Je hebt de mooiste bruidsmode in het Gooi kunnen vinden en hebt een prachtige locatie buiten voor de bruiloft. Een bruiloft in de buitenlucht vraagt iets andere voorbereiding dan een bruiloft binnen. Denk bijvoorbeeld aan hoe je bruidskapsel reageert op het weer. Of welke schoenen geschikt zijn voor een grasveld. En er is natuurlijk nog meer om rekening mee te houden. Wil je weten wat? Lees dan gauw verder!

Windbestendig kapsel

Je bent al maanden bezig met het pinnen van de mooiste bruidskapsels en hebt misschien al iets in gedachten voor de grote dag. Maar hoe gaat je kapsel de dag buiten overleven? Wind, regen en warmte hebben allemaal grote invloed op je kapsel. Overleg eens met je kapper over je bruidscoupe. De kapper heeft vast een paar suggesties voor je haar die weer en wind kunnen doorstaan. Kies je toch liever voor een risicovol kapsel? Zorg dan dat je een back-up plan hebt, mocht er ineens een flinke wind opzetten.

Grasveldjes en hakken op de bruiloft

Een bruiloft op een grasveldje op een prachtige locatie in het Gooi is natuurlijk heerlijk. Maar je zult wel rekening moeten houden met je schoeisel! Als dames kennen we allemaal het probleem van de kitten heels en stiletto’s die wegzakken in het gras. Dat probleem kun je makkelijk vermijden. Kies voor een schoen met een minder dunne hak. Met een blokhak bijvoorbeeld sta je veel stabieler op het gras. Wil je echt zekerheid hebben? Ga dan voor een sleehak of flatjes. Zelfs als het gras nog een beetje nat is zak je daarmee niet snel weg.

Neem twee bruidsjurken

Vier je je bruiloft in de zomer, dan heb je grote kans dat je te maken hebt met temperaturen boven de 30 graden. Wij snappen dat je graag de hele dag doorbrengt in die prachtige lange bruidsjurk, maar op een gegeven moment merk je misschien dat het te warm wordt. Vooral op de dansvloer. Kies daarom een tweede bruidsjurk om feest in te vieren. Iets wat korter en lichter is van stof zal je comfortabeler de avond door laten komen. Zo kun jij tot in de late uurtjes genieten van je bruiloft.

Benieuwd naar meer bruiloft tips? Check dan ook eens onze andere blogs!