Zonnebrand crème

      Geen reacties op Zonnebrand crème
Zonnebrand Crème

Teveel UV-straling is niet goed voor je. Daarom is het belangrijk om zonnebrand crème te gebruiken. UV-licht van de zonnebank geeft je energie, verbetert je weerstand en je gaat er stralend door uitzien omdat je een mooi bruin kleurtje krijgt. Om het verouderingsproces tegen te gaan kan het verstandig zijn om je huid te beschermen met goede zonnebankcrème.

Zonnebrand crème bij Bodyfit

Bodyfit heeft 10 verschillende zonnebrand crèmes:

  • After sun spray: perfect om je huid te laten herstellen. De after sun spray heeft aloë vera wat de huid verkoelt en verfrist.
  • Australian Gold beachin: een snelwerkende, intensieve bruiningsformule voor een mooie huid. Het is zonder toegevoegde parfums maar de fruitextracten zorgen wel voor een lekkere frisse geur.
  • Australian Gold Hot: een van de meest verkochte crèmes. Hij bruint uitstekend en het is een weldaad voor de huid.
  • Australian Gold Totally Beachin: verjongt de huid, gaat huidirritatie tegen en optimaliseert de vochtbalans. De huid voelt heerlijk en soepel na het gebruiken van de crème.
  • Beachin Life – Australian Gold: rimpels worden tegengehouden door de toegevoegde vitamines E en C, pro-vitamine B5 en tea tree olie. De crème heeft een heerlijke frisse geur.
  • Botanica zonnebank crème: zo kun je heerlijk genieten onder de zonnebank. Hij is 95% natuurlijk en heeft een hoog percentage Tyrosine waardoor je een snellere bruine kleur kunt ontwikkelen.
  • Cheeky Brown: zorgt voor een extra snelle bruining. Er zit een natuurlijke bronzer in de crème voor een diepbruin resultaat.
  • Forever After All Day Moisturizer: bevat een speciale tan extender en Hennepzaad Extract. Hij blijft 24 uur actief en zorgt voor een goede maar ook zachte huid.
Gel

Tattoo beschermer

Ze hebben ook 2 crèmepjes die je tatoeage net zo mooi en kleurrijk houden als dat ie op de eerste dag was. Het vervagen wordt tegengegaan door middel van mineralen, natuurlijk extracten en kamperfoelie. De crème is makkelijk aan te brengen op de huid en is parfumvrij.

Tattoeage